Voluntarii Viața După Abuz

Viața după abuz crește cu ajutorul tău. Suntem în căutare de autori care pot contribui cu traduceri, recenzii și materiale originale. 

Informațiile din acest site nu sunt și nu intenționeaza să reprezinte îndrumare de specialitate si nu sunt un înlocuitor pentru recomandări acordate de profesioniști din domeniul juridic, medical, psihologic sau de altă natura. Răspunderea folosirii acestui site revine exclusiv utilizatorului. Păstrăm stricta confidențialitate și nu dezvăluim sau folosim în nicio ocazie, direct sau indirect, în niciun fel, datele personale sau alte informații private, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau cu acordul  expres al utilizatorului.Informațiile din acest site nu sunt și nu intenționeaza să reprezinte îndrumare de specialitate si nu sunt un înlocuitor pentru recomandări acordate de profesioniști din domeniul juridic, medical, psihologic sau de altă natura. Răspunderea folosirii acestui site revine exclusiv utilizatorului. Păstrăm stricta confidențialitate și nu dezvăluim sau folosim în nicio ocazie, direct sau indirect, în niciun fel, datele personale sau alte informații private, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau cu acordul  expres al utilizatorului.

DE AICI VEI AFLA CUM ÎȚI POȚI REMEDIA VIAȚA DUPĂ ABUZ

Dacă vrei ceva diferit atunci trebuie să faci ceva diferit. Creierul are nevoie de timp pentru a crea noi trasee neuronale, noi autostrăzi pe care să circule schimbarea, tradusă într-un mai mare autocontrol la impulsuri, înlocuirea unor automatisme, emoții mai puțin intense și comportamente mai funcționale. Cel mai mare sprijin pe care poți să ți-l oferi este să te informezi despre ce ți se întâmplă, să cauți și să primești ajutor de specialitate.​

Între timp, dacă preocuparea pentru binele unei persoane din viața ta te-a adus aici, trebuie să ne crezi pe cuvânt că cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a-i sprijini sau măcar a nu-i încurca vindecarea sunt:

ORGANIZAȚII NEGUVERNAMENTALE PARTENERE

SPECIALIȘTI

Accesează baza noastră de date cu profesioniști ce îți pot oferi suportul de care ai nevoie.

VIDEO-URI RECOMANDATE

Autori cunoscuți își împărtășesc experiențele și expertiza lor profesională asupra violenței psihologice și fizice.

LINKURI UTILE

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

CĂRȚI UTILE

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

logo aleg

Go to link